сите категории
EN

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ


НАШАТА ФИРМА


Шаоксинг Гонгксианг

Модерен фустан од Шаоксинг Гонгксианг Co., Ltd. Основана е на 10 октомври 2017 година, пред името на компанијата да биде Aoyangyimai Woolen Fabric, бевме ангажирани во производството на волнени и букли, а деловното работење траеше повеќе од 10 години. Нејзиното регистрирано место е лоцирано во Шаоксинг Жеџијанг, Кина, правен застапник е Фенг Јинг, ние сме фабрика специјализирана за производство на волнена ткаенина и ткаенини, увоз и извоз на стоки

Повеќе